banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Ez hülyeség, nálam is hasonlóan néz ki az arány és aki ismer az tudja, hogy nagyon nem vagyok kemper beállítottságú játékos, inkább nem győznek szólni a platoon társak, hogy picit lassítsak.

lejátszott csata: 4787
    spottolt ellenség: 6440

Tehát 1.34 az arány, igaz scout tankom nem igen volt, az A-20-at is egyből átugrottam free xp-ből, egy kört nem mentem vele.

Ezzel szemben a bázis capture pontom 14057 és ezzel az összesített EU szerver listán jelenleg 373. vagyok. Voltam 280. is, csak közben elléptem másfél hétre nyaralni úgy hogy nem voltam gépközelben és mire visszajöttem 200 helyezést vesztettem, másfél hónapja nem bírtam ezt még visszahozni. Az meg megint más kérdés, hogy a többi dolgot illetően a béka segge alatt vagyok, nem hogy az első 1000 közelében.
    A defense pontom csak 2626, mert heavyvel gyakorlatilag a visszaérés egyenlő a lehetetlennel.

Ritka ám az, hogy a gyorsabb medek, lightok nem spotolják az ellenséget és sok marad egy végig nyomuló heavynek, mert ugye egy ellenséget egy csatában csak egyszer lehet felderíteni. Van IS-4-el scout medálom, de azért valljuk be, hogy bármennyire is megy valaki legelöl heavyvel ez még sok spotolást nem biztos hogy jelent.