A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
T-54-essel nekem kevesebb az átlag xp-m mint T-44-essel, és nem azért mert szar a tank vagy én felejtettem el játszani...az 54-essel rengetek 10m-es sugarú robbanást kell kerülgetnem, 500-750-et sebző gránátok között lavírozni...T-44-el nyugisabb volt, egyik oldalon egy Hummel, másikon egy Su-8...sokszor voltam top tank is, egyszerűen könnyebb volt ott tier 8-ban.
A win rate-emen sem nagyon tudok javítani vele...egyszerűen ahova berak, ott már nem sok kihatásom van a csata kimenetelére, mert előttem van 4 Tier 10-es tank, utána meg egy vagyok a sok Tier 9-es med.-ből.
De azért elégedett vagyok azzal az átlag ~ 840 xp-mel, nem sok embernél láttam ennél sokkal jobbat...szóval azzal nyugtatom magam hogy a győzelem nem rajtam múlik, de én mindent megteszek érte! :)