A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #56937 Háááát, nem tom, nekem T-54-el sosem volt 50% felett a win ratiom sőt, 50% közelében sem volt, már a kezdetektől 3 meccsből 2 bukó, pedig ezzel a tankkal élvezem a legjobban a harcot, a kill/csata arányom sosem volt 1 alatt, igaz a túlélésem csak 20%-os, de maxi agresszív vele a stílusom, aztán ott van a tier 9 Panther II, amit eléggé utáltam, voltak vele szép pillanataim de sosem éreztem igazán a tankot, na de azzal meg a 50% alatt nem volt a win ratiom, csak amióta E-50-é változott, amit viszont megint imádok, de eléggé az 50% környékén lavírozok vele, most megnéztem és pont annyi nyertes csatám van vele mint vesztes. :-D Ki érti ezt? :-)
A szovjet heavyket kivéve gyakorlatilag csak azokkal a tankjaimmal jó a win/defeat ratiom, amiket utálok és amiket imádok azokkal sok a bukó.