banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

  • Eagle16
    #56808
    Aha, és te ezeket mind SPG nézetből izgultad végig? Nem? Ez a lényeg...ha úgy használod az SPG-t mint egy tankot akkor jön vele az érzés is, meg egy kis tudás, hogy mégis csak úgy lőtted ki őket hogy nem 1km-re csücsültél egy bokorban, hanem közelharcban MANŐVEREZTÉL, miközben KOCKÁZTATTÁL :)

    Ha néha kempelnek SPG nélkül, azt csak megszokásból teszik :P

    Komarinon tudsz mondani egy útvonalat ahol nem ér el az arty? :D A pályák 80%-án elér...nekem is volt, tudom.

    Ha nem lett volna, akkor azt se tudnám hogy pl. ha beállok egy dombra akkor az SPG csak nagyon nagy szerencsével találhat el, vagy még azzal sem, mert a dombon "megnyúlik" a célköre. Illetve sokat segít, ha váratlan manővereket csinálok. Hirtelen indulás, hirtelen megállás, váratlan tolatás. Ha tudom hol az SPG akkor keresztbe kell hozzá képest menni, így nem tud leszűkülni a célköre, meg hasonlók. Ezek sokat segítettek, de ehhez elég ha vesz az ember egy Tier 2-es Bisont :)