A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kaleun #56802 Nekem volt párszor...
Pl.1: Grille, Lakeville, városból jött 5 tank és hát a bázisig nem jutottak el...
Pl.2: Utolsó csatám Hummellal, Cliff, egy fullos IS-t kimanővereztem és kivégeztem majd a foglaló haverjait is...
És még több tucat hasonló...
---
Habár inkább td-s vagyok, de nagyon szeretem az artyt és még a medeket. Azzal egyet értek, hogy kell arty limit (max 2 per oldal). De ez a rinyálás az arty miatt már "gennyes" (ismerős szava járása, több pohárka után), az arty mentes csatákban ua. az kib@szott kemp megy. Igenis, hogy az artynál is számít a skill, egy skillesebb artysnak legalább 40% a találati aránya és emellé még vehetünk nyugodtan 40-50% splash damage-t. Tehát olyan 10 lövésből egy skilles artynak legalább 8 lövése sebez...
Amúgy úgy vettem észre, hogy az igazán jó játékosok, már régen megtanulták azt az útvonalat ahol nem éri el őket az arty és lehet haladni. A többi meg amúgy is megy a levesbe és már egy kv trollgun vagy a su-152 ML-20S találat után szidják az artyt.