banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Dean108
    Az esetek 40%-ban jön csak be az, hogy már a csata elején odaviszem a célkeresztet, ahol először várom az első spotokat.
    Ha bejön az jó, mert legalább az elsőnél nincs ez a célzókör "tágulás".
    Utána viszont ha oldalirányba kell akár csak egy képernyőnyit is vinni a célkeresztet megint kezdi a célzókör 2 kilométeres átmérőtől.
    Majdnem annyi idő míg rászűkül a célra mint egy teljes löveg újratöltés.

Ezért a legtöbbször én várom meg csak max félig.
    100-ból 80-szor megszívom ha megvárom a teljes célzási időt.
    (mire rászűkülne a célra, addigra épp annyit mozog oldalra hogy újrakezdi a célzást, vagy beér a fedezék mögé, vagy épp kilövik (általában 1 sec-kel azelőtt mielőtt tüzelnék), vagy szimplán eltűnik a térképről és nem csak pár sec-re, vagy közben beért az enemy scout hozzánk és át kell menjek TD üzemmódba)
    Ezért kíváncsi vagyok a hummelre. Az is tetűn céloz?

Szerintem arty ellen a fedezéken kívűl még a mozgás a legjobb.
    Egyszerre kell figyelembe venni a cél változó sebességét és tudni a saját lövedéked becsapódási idejét ahhoz hogy meg tudd saccolni azt, hogy mennyivel kell elé lőni. És még ha jól ki is számolod, akkor is mindezt úgy, hogy ahova épp lősz ott szűk legyen a célkereszt, különben hiába kattintasz pont oda, mikor majd egy képernyőnyi célzókör esetén a szomszéd faluba is csapódhat.

A Grille-vel minden csatában ezt játszom.
    Ott izgulok, hogy a cél tartsa a sebességét és az irányt!
    El ne forduljon, vagy nehogy változtassa a sebességét, mert akkor el kell mozdítsam a célkeresztet és akkor megint egy megyényi célzókörrel indulok.