A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #418790 Mond meg őszintén mi a francért akartál T1-2 szintten játszani?
Plusz ha rég játszottál már akkor alapból a játék nem is enged a többi játékos közé.
Visszatérő játékosokat próbaidőre teszi a játék,addig nem is mész rendes csatába amíg x csatát le nem tolsz botokkal.
Bot csatát megfogod ismerni,nincs 15v15 csak kevés játékos és mindnek hülye neve van pöttyökkel,mert botok.
Plusz az xp és a credit is kevesebb.
Tapasztaltam én is mert időnként néha belépek olyan fiókkal amivel már nem játszottam vagy egy éve.
Mivel minden évben novemberben jön a well deserved vagy mi a szent lópikula jutalom.
Olyankor belépek minden fiókkal,jól jön a sok szarság.
Zárt bétás fiókoknak sok jutalom jár.
Mellesleg a legtöbb tank event Tier 8 vagy tier 10 szintű.
Legjobb a frontline,ami T8,vagy a roham ami T10.
Vannak külön tankjaim amik csak roham eventen használok.Rohamra szerelt gearrel és legénységgel.
Frontvonalra persze artyt viszek. :D
De ami a legfontosabb a battle pass.
Legjobban T10 tankkal lehet pontot gyűjteni.
T1-2 tank nem is kaphat pontot rá. Már egy t6 tank is nevetségesen kevés pontot szerezhet.
Az adott battle pass t10 tankja adja a legtöbb pontot.
Jelenleg ez az M48 patton,canopener,wz-111 5a.
De nekem csak a patton van meg,canopener duplacsöves,azt nem szeretem,wz meg kínai és az sem a kedvencem.
Van már 50 darab t10-esem,annak sem használom az ötödét sem.