A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kancsalborz #418779 #418774-re : A Mechwarrior Online-nak már sértés az is, hogy ezzel együtt említetted...XD
A playerauctions.com-ot érdemes még "kipróbálnod", igen megbízható, én Warframe acc-ot adtam el ott, és minden símán ment.
Mondjuk most elnézve ott akkora túltengés van WoT-os fiókokból,-nem véletlenül- hogyha nincs a tiéden "némi extra" -értek ezalatt pl. ritka CW-s tankokat, OP-prém csodákat- lehet hogy sokáig kell , vagy olcsón meghirdetned...
Hasonló cipőben járok egyébként én is, mondjuk én úgy 1-1,5-evenként felrakom, hogy azután kb. 40-50-csata után ugyanúgy megállapítsam : Ez már rohadtul nem nekem szól. Úgy nézem egyébként nem vagyok egyedül : Régi klánom 80+ tagja ismerősként bejelölve, és 95%-uk 1-2+éve lépett be utoljára, úgy hogy ez majdhogynem HC-klán volt komoly CW-s múlttal... Ráadásul idén most karácsony előtt -lehet büntiként- két nappal a felrakás, és öcsémmel játek után vírusos lázat, durva torokfájást, meg "némi" fosást hozott a jézuska, most azóta be sem léptem...XD
Utoljára szerkesztette: Kancsalborz, 2024.12.29. 14:59:38