banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Na ezt nevezem én rohadt fun csatának.
    Győzelem!
    Csata: Far East
    Járművek: Type 5 Heavy
    Szerzett tapasztalat: 2 142 (x2 minden nap az első csatáért)
    Kapott Battle Pass pontok: 32
    Megszerzett kötvények: 7
    Szerzett kredit: 113 953
    Csatában elért kitüntetések: Kaszás, Zúzó, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"

Csata elején le lettem oltva hogy hülye vagyok mert med úton megyek fel a hegyre,jah,de szembe csak medek és td-k jöttek,azokon meg átmentem sebződés nélkül,irtó poén volt,az ellenség ért először jó pozícióba,de nem álltam meg mentem és lőttem,az egyik progettó miután tornyába 605-ot lőttem inkább a szakadékot választotta.Utána meg a maradék menekülni kezdett.Én meg utánuk.Egymás után lőttem ki őket és befoglaltam a bázisukat,nem tudtak kilőni sem sebezni miközben foglaltam,még az arty is mellém lőtt,pont akkor mozdultam mikor lőttek és baromi klasszul pont ki kerültem a lövéseket.Csapattárs medek mikor látták hogy tojok az elenségre és áttörök jöttek utánam.
    Lőszer és javítás valamint a fogyócikkek együtt 15 ezerbe kerültek.Összesen 161 hp-t vesztettem,
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.23. 18:17:58