banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Nincs,én véletlenül vészféket tettem rá.
    Bár ma már nincs prémem,elfogyott a küldis,de mert úgy megszerettem a CS-63-at ma is mentme vele egy kört,vele volt az első csatám ma,minden küldi kész lett.
    Krites,sebzős és a sebezz x tankot is.Hét tankot sebeztem,lett jó pár krit,mert mostmár nagyon szépen adja.Túl is éltem meg lett 4 kill.Egyedül akkor kaptam be komolyabb sebzést mikor neki mentem FosB grille 15 párosnak.Süket cseh nehéz tank valami lószarral puttyogtatott,sebzett belém 63-at.
    Cseszett jó fedezéket találtam a templomnál,csak az ágyúm dugtam ki és simán lőttem négy heavyt.Is7 meg csata után rámírt,azt mondta reportol mert hacker vagyok és táras a tankom.
    Győzelem!
    Csata: Klostertal
    Járművek: CS-63
    Szerzett tapasztalat: 1 966 (x2 minden nap az első csatáért)
    Kapott Battle Pass pontok: 52
    Megszerzett kötvények: 32
    Szerzett kredit: 30 862
    Csatában elért kitüntetések: Harcos, Tüzelj és ölj, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Leszerelő készlet (1x)
    Az elsőTd-t úgy lőttem ki hogy nem is láttam,igaz az T8 volt.
    Láttam fa kidől,robogva mentem és kettőt oda eresztettem.a másodiknál kiírta rhm kampec.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.21. 16:47:34