banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Yea, én is ilyen vagyok az első két pálinkáig. Wait wut. (foxy flashbacks)

@R3nton: már évek óta csak 3 van hátra, az orosz 2 topgunból 1 el van mentve, a kövi 10 csatából kellene még egy, és akkor kinyílik az utolaó küldi, amiből 3 db tankász kellene 15(?) csatából.

Ezen kívül ostoba mód kiváltottam egy Orderrel a blokkolós küldit (akkor még nem tudtam a gyors módszerről az Estlyért), szóval kellene az 60 lepattanó 5 csata alatt a másodlagoshoz is. És akkor ki tudom orderekből váltani az utolsó ágat is. ;)

De nem ér annyit az egész, hogy rástresszeljek, az Earlyn kívül úgyis megvan az összes T10 a garázsban… ja nem, mert a Kirovets-1 miatt eladtam 5-öt. ;)

Manapság nálam már csak t8 kreditfarm megy a TotT ágak meg equipmentek megvételére, már csak 6-7 ág (plusz 4 artyág) nincs meg teljesen… majd ha jön Crew 2.0, talán felpezseg a játék, amúgy dögunalom. :-/

Field modokat is a f*szom fogja húzogatni (nem T8 prémekre, mármint).