A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #418113 2020 decemberében kezdtem el újra játszani egy nagyobb kihagyás után 4 év kb. Először csak pötyögtem, aztán jöttek a küldik. És most kb. egy fél éve nagyon ráálltam a küldikre. Igen, gyakorlatilag úgy érzem visszakaptam a szabadságomat :D
Ha bárkinek kell tanács, hogy egy-egy küldit mivel csináltam meg, akkor nyugodtan kérdezzetek. Szerintem én reálisabb képet tudok adni, mint a superunikumok a youtube-os vdieókkal, mert én bően inkább átlagos játékos vagyok. Elérhető a tank, de kitartónak kell lenni. Egyedül itt a végén segített a haverom a top gunos küldivel meg az utolsó küldivel. Ha látta, hogy ott vagyok, akkor inkább nem lőtt, hogy enyém legyen a kill meg a sebzés, és viszonylag sok meccset nyertünk így ketten.
A tank az állat, bár az 5 fok gundep azért kellemetlen, na meg a focus, amit az artyktól kap az ember, azt nem teszi zsebre. De a páncél és az ágyú zseniális. Én azt hittem derpes lesz, de nagyon pontos és jól szűkül, kb mint egy amerikai ágyú és 340es heatje van.