banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    :DDDD Néha igen, mikor minden csillag együtt áll. Rég volt vele ilyen jó köröm, sztem kb minden 50 csatára jut egy hasonló. A többin meg hajamat tépem a sok miss meg 0 crit miatt. Most minden betalált és mind sebzett is, volt vagy 2 találat, ahol kikerekedett a szemem, h ez hogy ment be. 1 miss volt, de az is blind egy bokorba, egyébként 11/10, ebből 10 sebző átütés :D Csak AP-t lőttem és összesen 75%-os kreditbónusszal kerestem 204e kreditet :D Ez az egy volt win, a másik 2 - ami a képen van - vereség. Előjött az összes autista játékos. Egyébként ezzel a körrel meglett fullosan a TD-15 küldi a T 55A-nál, szal eléggé örültem.

@Plata: 10 csata? Te még fanatikus vagy, mint én régen :D De ma már nálam max 4 csata egy tank, ha nincs win, akkor aznapra pihen. Felesleges erőltetni, ha WG eldöntötte, h no dupla, akkor nincs értelme szenvedni, főleg ha az első 2 csatában látszik, h a lövéseket/damaget sem adja.