banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Hát 3 opció van nálam, vagy a régi venti/vstab-optics-rammer + drága fogyócikk a max látótávhoz, vagy venti-turbó-rammer + drága fogyócikk a nagyobb gyorsasághoz és elfogadható látótávhoz, vagy a csóró farmer venti-optics-rammer + auto tűzoltó. Az első opciót már kb. sehol se használom, elsősorban azért, mert szeretem a rammert, és nem akarom kihasználatlanul hagyni az első slot extráját, így azt kellene lerakni a jobb lövés (vertstab) miatt, az utolsót a T8 prém tankoknál karácsonyi és FL időszakon kívül, a 2.-at meg a minden T10 tankon meg FL és karácsonyi bónusz alatt T8 prémeken.

GL-t 2,5 mp feletti tankokra rakok max (nem sok van), meg táras tankokra, bár most már van IRM is, Bisonte pl. igényelné a Vertstab-GL-IRM-et és még így fosak a hidden szétesős statjai... Aztán ott van még a Vertstab, amit kb. tanks.gg-n megnézve a 0.18 és afeletti célzókörszétesésű (de szépen megmondtam) tankokra rakok.

Egyedül a lightokon használok békeidőben is extra fogyócikket, a commander's vision system-venti-coatedoptics meg a designated targetes direktíva (a skill is musthave) mellett (még így is van 185, ahogy néztem valamelyik nap). Jó móka a lightozás manapság, főleg, mióta van ELC Evenem, visszaadta az életet az EBR sulytotta világba. :-) De a CVS egy op shit, így 14 mp spotolási idővel... Szegény párák azt hiszik, már eltűntek, de nem. :-D

Bár adna egyszer Prochorovkat, Malinovkát. :-D

"Sokat számít, h az Strvnek nem akkora a szórása a körön belül."
    A szórása ugyanaz a körön belül, ugyanaz a random szar (belső sugárharmadnyi terület ~70%, középső r/3 ~25%, külső r/3 ~5%), csak nincs, aki megszámolja neked. Viszont mivel a célzókör átmérője kisebb, emiatt a "gyakoribb" belsőbb területekbe eső találatok száma is kisebb területen oszlik el.

(Anno ez a kép sokkal szebb volt, egy KV-5-el szemléltetve a hivatalos oldalon. :D)

Másképpen ami a képen az ISU-nak "zöld terület" (a lövésekb 70%-a esik oda), az az STRV-nek a zöld terület és a sárga terület egy része lesz, szóval az Strv-nek a 70+X%-a esik oda a lövéseknek.

De ettől még a szórásképük ugyanaz lenne, ha rajzolnád magadnak végtelen csatán át... Amíg nem jön WG, és meghekkeli neked, hogy mindent mellélőj. /s /alufóliasapkásharcosok /conteó.

Egy szónak is 100 a vége, Vertstabot és/vagy IRM-et kell kivenni a bounty equipmentekből a BP-ből, mert azokból nincs bondos cucc. :-D (Szerk: De, Vertstabból van, szóval marad az IRM.)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2021.03.30. 16:34:58