banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Meglátjuk :D T77-nél sem vettem egyet sem, az Obj 274a-t sem vettem meg végül. A brit TD egy fos, az M4 FL10 elég jónak tűnik, bár randa mint a bűn :D Kár, h nem játszok T6-ban.

Az olasz heavy meg igen kéne, de most veszek x számú boxot, semmi nem garantálja nekem, h még akár mindegyik újranyitásával is (már ha újra lehet őket nyitni vmennyi goldért, WT-s eventnél így volt, de itt nem írja sehol a cikk) bejön az olasz heavy. Nem tudom mennyi lesz mondjuk 25 box (saccperkábé 15), de nekem ez a lutri nem ér egy pezót sem. Boroskóla, kredit, arany, prém napok ezek is jók lennének, de ennyiért nem, főleg hogy az olasz heavy a cél és ha kinyitok mondjuk prém napot, elfogadom és nem nyitom újra, akkor mindjárt -1 esély a Bisontéra. Majd akkor jövőre shopból vagy maraton vagy akármi. Bezzeg a T8 EBR-t nem bírják betenni adventi kalendáriumba szarjanak sünt. Azt megvenném, de tuti nem lesz, aranyért nem adják.

"In compliance with local legislation, Large Boxes are not available in Belgium." Vki jelentse már fel ezeket, kéne egy jó kis per a nyakukba XD

Am ha vége a battle pass szezonnal, akkor már nem lehet megvenni az improved passt sehol? Meg akartam venni, a 4 milla kredit meg a felszerelés nagyon kellett volna, de tegnap nem voltam itthon és mire éjfél után belogoltam már nem lehetett megvenni -.-
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2020.12.07. 20:18:42