banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Ez még lehet változni fog, meg igazából én prém tankban 1 évben 1x lövök goldot, nekem azért vannak, h keressek velük minél többet. Ez az olasz heavy úgy is az armorra meg az új táras mechanikára épít, az a 218-as pen elég lesz, már ha mellé kap vmennyi mozgékonyságot is, mert ugye pontosság 0.4, nem nagyon lehet majd vele gyenge pontot eltalálni. Am a Type 59 185-ös penje is elég szokott lenni a legtöbb esetben, igaz ez medium, nem heavy. Csak kicsit drágállom a lőszer árát, már ha a tanks.gg nem téved (918). TD-knek ennyi a lőszer, mondjuk úgy látom, h ez már tendencia. 274a-val is ez a bajom, h nem TD szintű átütése van, mégis 1000+ az ára, gondolom a kredit hozam meg nem alkalmazkodik ehhez...

Mindenesetre, ha lootboxokba rakják, akkor dugják fel maguknak, mert én 1 darabot sem vagyok hajlandó venni. Szerencsejátékozzon velük akinek két anyja van (pont elég az a 25% RNG játék közben), amúgy is illegális ez a lootbox rendszer, csak még sajnos senki nem jelentette fel őket. Akkor várok fél évet, aztán állítólag úgy is benne lesz a shopban.