A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #415552 Nézd nem mondom hogy nincs furcsaság,mert nekem egyik nap van hogy 70% feletti win ratem van másik nap meg 20% körüli,de az átlagom így is 52%.
Jó tudom hogy én nem játszok túl profi módon,mert nekem a WoT inkább a szórakozást jelenti,simán csinálok akkora marhaságokat mint a huzat,mert szeretem el hülyéskedni a csatákat néha.
Tegnap például 60TP-vel úgy döntöttem felderítő leszek.
Overlordon egyszerűen berobogtam a medek és td-k meg artyk közé.
Rakás med meg td közt át mentem egyenes a bázisukra,egyedül Obj268 tudott egy sebző találatot bevinni,három ellenséget csaptam ki,progetto 65-öt úgy hogy teljes gázzal belegyalogoltam és utána kapott még egy szép nagy pofont ágyúból is,egy rakás lövés lepattant vagy csak láncom sérült.
Az embernek időnként olyan érzése van mintha a játék a hülyeséget jutalmazá.
De néha vannak olyan furcsa csaták hogy csak lesek,amikor T10 td-vel pattanok artyról,meg zsinórban minden lövés mellé megy fullra beszűkülve TD-vel.Na meg néha papír fos tankról pattanok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.06. 11:56:53