banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Na igen, játékos meg pálya függő, biztos lehet vele nagyot alkotni a pen meg az alfa meg a troll armor miatt, ha tudod használni meg RNG god veled van, de elég átlagos tanknak tűnik. Szerencsére nem megint OP prém tankot raktak be, elég lesz az olasz heavy. Szal jó ez így, de ezt 8-as szintnél alacsonyabbért nem veszem meg. A LIS-t hetesen vettem meg, de eddig az megérte és ahhoz több minden is volt pl. camo.

Am most jöttem egy csatából, én T8 Centurionnal, El Halluf északi rész, ahova a medek mennek. Gun dep miatt nekem ideális volt, neki nem annyira :D 1695 WN8, 10 lövésből 4 találat 3 pen, 830 blokkolt dmg. Mondjuk eléggé elcseszte sztem, mert egy kis idő után belehajtott a göröbe és próbált fel-fel nézni, de csak 1-2-t tudott lőni. Aztán egyszer mikor látta, h ellőttem magam, feltolta, beállt egy roncs mögé, aztán visszatolatott a gödörbe. Eközben én kb 1000 hp-t szedtem le róla :D
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2020.11.29. 12:29:54