A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Majd ha mentél vele 20-30-40 kört, írsz róla ide egy véleményt? Ha sikerül teljesíteni a 8-as szintet, akkor megveszem én is sztem, azt a pár ezer ftot talán megér :D Viszont a mai teljesítményt nézve nem biztos, h sikerül és kíváncsi lennék mennyit ér meg a tank, úgy értem, h ha mondjuk csak hetes szintig jutok, akkor megéri-e megvenni. Mondjuk stat alapján nem biztos, gun handling szörnyű, mozgékonyság sem a legjobb, egyedül a páncél troll. Wot fórumon egyik dicséri másik szidja, de inkább azt mondják, h átlagos vagy az alatti a tank és még a lőszer is drága bele. Szal az is kérdés hogy lehet vele keresni.
Sokan írták, h mivel ez a tank került a maratonba, vszeg az olasz prém heavy lesz a karácsonyi lootboxban. Erről mit gondoltok, lehet alapja? Én azt szerettem volna beszerezni, mert elég opnak tűnik, főleg az új mechanikával, de szerencsejátékozni nem fogok érte. Vki azt mondta várjak fél évet és lesz a shopban is...