banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Szerintetek nagy hülyeség lenne, ha mind a 14 expedíciós tokenemet kötvényre váltanám? Ugye márciusban kezdtem újra 3 év után, Frontline-nal nem játszottam annyit, úgyh nincs még meg egyik reward tank sem. Na most az elgondolásom az, h a 14 token 3500 bond, most van 36.500, holnap még kapok 4000-t. Kérdezhetnétek mire kell ennyi kötvény? :D

Arra a nyomorult Chiftainre. Már sok narancssárga playert is látok vele futkározni, nekem meg nincs meg. Egyrészt nagyon jó kis OP tank, másrészt meg kell CW/Strongholdra és kövi kampányban - ha az előzőt nézzük - vszeg kelleni fog vagy 55-60 ezer licitre, bár sokaknak megvan már, úgyh lehet kevesebb is elég lesz.

Plusz majd szeretném megvenni a Kampfpanzer 50t-t vagy a Concept B-t (sajna ez a mostani szezonban elúszott, mert nem volt se jó tankom se időm a rankedre), ha lesz bondért meg esetleg a Black Marketen vagy mi az, az FV215b 183-t, azaz a Halálcsillagot. Ha meglenne a csifi a kövi kampányon top akárhányezerként és nem licittel, akkor maradna csak bond a ranked tankokra.

Na de a lényeg az, h a csifi meg a halálcsillag lenne az igazán fontos, mivel - és itt jön az érvem a tokenek bondosítása mellett - mióta kihúztam az összes T10 tankot (és ebből már csak 10 nincs a garázsban) végre 10 év után csak T10-ben játszom, meg kreditet farmolok T8-ban prémekkel. 61 milla kredit kell, ha nem lesz akciós egyik T10 sem és ezeket még fel is kell szerelni, jutalom felszereléseket fejleszteni, most mindössze 15 millióm van :D

Szóval igazából az a gondom, h vszeg az az AE Phase, amit választanék ott rohadna el kb. örökre a garázsban :D Kérdés, h a vele való játékélmény megéri-e azt a 12 tokent (3000 bond) és hogy mondjuk cserébe lecsússzak a csifiről? A tankról olvasottakból és videóelemzésekből úgy tűnik nem. Ha van millió top tankom/T10-em, minek játsszak T9-ben? Minek húztam ki akkor őket? Értitek a koncepciót :D

Többet nem szeretnék a wotban grindelni, az új ágakra vszeg lesz elég free xp-m. Plusz jövőre valószínűleg megint lesz Steel Hunter (fúúújjj) meg gondolom Frontline is, úgyh ha tényleg akarom a Phaset meg a Char Futurt, akkor jövőre akár mindkettőt meg tudom szerezni, már ha ezek maradnak a reward tankok.