banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kancsalborz
    Kösz neked is a segítséget, érdekesek az "új" felszerelések tényleg, meg annyi újdonság van egyébként is hogy vagy 2-órát a garázsban molyoltam.
    A "meta" számomra most és régen sem volt mérvadó, azzal játszom amivel szeretek. :) A "klánozásban" is azt az egyet utáltam anno hogy kénytelen voltam néhány "metát" is kihúzni...XD
    HT,MT,TD-kkel szerettem menni, a light-okat illetve az arty-t kevésbé preferáltam.
    Tegnap csak heavy-ztem, azok lassabb tempója igy 2-év után pont elég volt, medekhez még fel kell hogy pörögjek...
    Kb. 22-25-csatát mentem, és annyira nem voltam sz@r mint előre tippeltem, de max. egy gyenge közepes szintet hoztam, lassan reagáltam a különböző szitukban, meg párszor rossz helyre mentem az adott tankkal, meg a mozgó enemi "előcélzásba" is vissza kell szoknom, de legalább nem 0-áztam egyszer sem, még le is hoztam egy meccset top tierben...XD
    Mondjuk jó hektikus meccseket játszottam, az nem segített, 15-5, 5-15 stb...
    Kaptam 7-nap prémet valamiért, de anélkül is kerestem T6-8-ban minden meccsen direkt figyeltem, úgyhogy nem olyan gáz ez mint olvastam előtte itt, igaz prémium lőszert egy darabot se lőttem, meg automata tűzoltón kívül csak alap felszerelést használtam.
    Most jól esett bénázni ennyi idő után, ez a 7-nap majd eldönti visszajövök-e játszani, de már csak max. ilyen alkalmi "műkedvelőként", arra van időm... :)