banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Nem tudja vki, h hol lehet ennek a fehérorosz bandának jelezni, hha egy mapot rebalancolni kellene? Vagy hol lehet ezeknek feedbacket adni? Van vmi felület erre? Nyilván nem az én véleményem lesz a mérvadó, de ha esetleg többször van jelezve hátha csinálnak vmit. Ugyanis a Live Oaks nevű map déli oldalról standard heavyvel kb. játszhatatlan, főleg ha van a csatában arty meg light/med. Én Type 4-el voltam, de egy Obj 705a se ment semmire, megakadtunk a domb tövében és kiartyztak minket meg a városból a heavyk szétlőttek. Egyszerűen délről lehetetlen beérni a városba (pálya szélén sem), max egy 277-nek sikerülhet. Semmi fedezék nincs azon az oldalon, se bokor, se mélyedés, se egy-egy házikó semmi. Plusz egy scout simán fel is derít ott mindent, ha kicsit is ügyes. Ezzel szemben a másik oldalon ha a piros vonal mellett mész, akkor simán beérsz a városba, akár egy Type 4 heavyvel is, ugye ott egyrészt mélyedésben vagy, plusz vannak házak. Ez így nagyon nem balanszolt. Északról simán bemész spot nélkül is a városba, délről meg esélyed nincs, arty plusz tdk kivégeznek, ha spotot kapsz. És akkor csodálkozik a team, h mit keresnek heavyk a med lineon, a hídnál. Persze ott sincs arty safe, de legalább a tdk meg a többi sniper nem fog halomra lőni láthatatlanul. Vagy marad a base camp, aztán meg te vagy a debil :D