A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én még csak 1 csatát toltam vele, de 17 kill nekem is meg lett, de 2-ára még jobb leszek :) ha gondoljátok írok egy pontos időpontot mikor megyek be vele hogy elkerüljetek ;)
Amúgy örült aggresszívan kell vele játszani, nem szabad foglalkozni a hp-val, a lényeg hogy észnél legyél és ne hagyd hogy eltereljenek a fő feladatodtól: védeni a botokat! 1 csatát játszottam de úgy lett vége hogy alig volt valakinek még tankja, 2+1 botspamw-csomópontom még épp volt, kb 3 perc játék után meg már arról szólt a játék hogy ki tud jobban menekülni előlem, mert pár ember már az utolsó tankjaival játszott :) jó móka, focis után nálam ez a legjobb, persze a wte100-al, másik oldalt olyan átlagos, de nem mondanám rossznak.