banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Volt olyan csata ahol heccből hagytam hogy hülye ELC lője Mauert,mert golddal lőtt.De nulla sebzés meg ki sem írta hogy talált.Percekig hagytam hogy szórakozzon,gondoltam a hülye gyereknek lesz majd jó nagy bukós csatája,aztán végül megkegyelmeztem rajta és kilőttem.De valamelyiknap is próbálkozott egy gyökér Is6-al,csak városi pályán,a vége az lett hogy ráfutott egy törmelék halomra amitől az oldalára esett én meg eltapostam.Minek bele a lőszer.
    De az előbb megint akkorát trollkodtam t49-el,T26E4 Su100M1 és 50TP-t kóstolgattam 200+ méterről bokorból.kicseszett jó volt,nulla bekapott sebzés,mert nem láttak meg.
    Jah,meg csak hogy kiéljem a hülyeségem,másik csatában le rammoltam egy Is7-est.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.18. 09:46:00