banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SoproniMászok
    Hali!

Srácok, egy pici segítséget kérnék.
    Marha régen (úgy 3-4 éve..) játszottaam a játékkal, akkor sem voltam ez a reggeltől-estig típus :)
    Karikor előszedtem, hogy egy picit játszak - sokat fejlődött a gém, csak kamillázok.

Két kérdésem lenne.
    Az egyik, hogy oda értem, hogy kifejleszthetem a T28 prot. vadászt. Nézem ezt a wotinfo.hu -t és hát elég rosszakaat írnak róla (Iszonyú. Jellemző az oroszok mentalitására. Teljesen tönkretették. Csak egy bokszzsák, stb...) Tényleg ennyire sz*r? Nem érdemes kifejleszteni és megvenni?

A másik, hogy mennyire haarapózott el a csithasználat? A WG "harcol" ellene vagy jóvanazúgy?
    Jóóóó régen sokat counter strikeoztam (még az ős CS-vel) két jó klánban is voltam és a csalások miatt hagytam abba, csak ezért kérdezem. Soha nem haasználtam csalást, még nem online játékokban sem :)

Köszi!