banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• suba53
    1000 csata még arra sem elég, hogy az összes pálya a kisujjadban legyen.
    Én 6 és fél éve játszom folyamatosan. Az összes kifejleszthető tízes tank a garázsban áll. 220 tankom van, sok prém tank is.
    65000 csata körül járok, és még nem untam meg.
    Igaz, a kezdetek után kb fél évvel úgy döntöttem, hogy mivel szeretem a játékot, így költök rá némi készpénzt is.
    Havonta megveszem a 30 nap prémiumot, néha kiterjesztett csomagban 1000, vagy 3000 arany társaságában, amire szükség van a felszerelések cseréjekor, meg néha a legénység átképzéséhez. És prémmel játszva elenyésző a veszteséges csaták száma.
    Tier10 -ben ha béna vagyok, vagy a csapat béna, akkor veszteséges de amúgy nem. Eddig még nem bántam meg.
    Mostanában sokkal több ajándékot, felszerelést, játékon belüli javakat ad, ha rendszeresen játszol.
    Tavaly vezették be a tankrewards küldetéseket. Kb. egy hónapnyi játék során 4-5 körben ad ajándékokat, a vége meg egy prém tank.
    Tier 5 -ben adott T-14, Ram II, meg M4 Improved tankokat, tier 7 -ben meg Scorpiont, és ma fogom megkapni a Panther M10 -et.
    Kezdd újra nyugodtan, aztán a habitusodtól függ, hogy ismét a sutba dobod, vagy megmaradsz.