banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Nézd én zárt béta óta játszom a játékkal,prémium fiók nélkül.
    Most van prémiumom mert kaptam kb 30 napot,
    De venni sosem szoktam prémiumot.
    Tier 8-ban szeretek játszani,Tier 8-ig sosem volt veszteséges a játék.
    Nem tudom te hogy játszottál vele hogy 4-5 tierben veszteséges voltál,de Tier 8 tankkal ha jól játszol nem leszel veszteséges.
    Főleg ha van prém tankod.
    Mivel a játék időnként ad ingyen prémium tankokat így ez sem gond.Sőt vehetsz kötvényért is T8-10 tankokat.
    Nekem asszem 80 tank áll a garázsban,abból jó pár prémium,elég sok,mert az elmúlt években a WG állandóan tart ingyen prém tank akciót.
    Most is fut egy,már kb félig kész is vagyok vele.
    Időnként van egy szuper játékmód,a Frontline,ahol rengeteg pénzt lehet keresni.A karácsonyi eventen kerestem rengeteg pénzt.Vettem egy rakás új tankot.T8-10 tankokat.
    Megszámoltam,78 tankom van.Amiből 44 prémium tank.
    Ezek mind ajándék,eventes vagy nyeremény prém tankok,kivéve a Mauer,azt vettem.
    T2-T8 közti tankok.
    Időnként van Black market a játékban,ahol játék beli pénzért vehetsz T8 prém tankot.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.15. 14:40:46