A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megamax #411791 Jah igen persze én vagyok a hibás mert olyan helyre megyek a játékban és ugy forgatom a tankom ahogy kell de érdekes módom mégis a saját hibámból széttszedik a tankom. Vagy talán jobb lenne ha ott kempelnék hátul a heavy tankommal ahol a TD-k vannak. Végulis igazad van, ez is egy megoldás, talán jobb is mint ha kilépnék a játékból, mert akkor tudnák játszani is (azt a 4 percet, ugye az 5 percbol 4 lessz ha egy tankot már nem kell azonnal szarrá goldozniuk). Micsoda észbontó otlet, totálisan igazad van , legyek én is olyan mint a tobbi, szarjam le azt ami rosszul van megcsinálva és hadjak mindent ugy ahogy van azzal a kijelentéssel hogy : jólvan az úgy. Hát tudod mit nem én nem leszek olyan , az emberek a hibáikból tanulnak és én már megtanultam hogy nem szabad annyiban hagyni a dolgokat, nekem ugyan nem kerul semmibe , azt amit csiálok és szerencsére egyre tobben gondolják így. De majd te keress másik játékot magadnak ha végre megváltoztatják és akkor mi nyugodtan játszhatunk élvezetes csatákat ahol az számít hogy a játékos ugyes e vagy sem.