A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #411784 OMG. Ez nem egy szociális ellátó rendszer, vagy egy polkorrekt egyenlősdi, ha eddig nem vetted volna észre.
De nem is tudom miért vitatkozok veled. Talán csak azért, hogy akik nem kellően biztosak a dologban, és mostanában kezdik a játékot, nehogy azt higgyék, hogy a te véleményedre egy fikarcnyit is oda kelljen figyelni. Játsszák a játékot a teljes megengedett palettával saját belátásuk, és igényük szerint
Ugyanis amikor én kezdtem a játékot és elkezdtem ezt a fórumot olvasgatni, akkor meglepett az, hogy nagyon sokan goldnooboztak, meg szinte félve írták, hogy azért ők is visznek néha pár gold lőszert, de isten bizony csak akkor használják, ha nagyon muszáj, és szórták a hamut a fejükre, mint ha ez egy olyan bűn lenne, amit csak a paplan alatt, zárt ajtók mögött lehet megtenni. Szerintem a hozzád hasonlók dörgedelmeire volt ez a félénk rekació.
Ebből már kinőttek hála az égnek, és aki egy ideje játszik, az úgy is leszarja az ilyen, és hasonló megmondásokat. Gold gyűlölet, arty gyűlölet, kerekes jószág gyűlölet újabban, és úgy játszik ahogy számára a legmegfelelőbb.
Nem kell semmiféle mások által diktált nézőpontot figyelembe venni.