A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #411433 Most hogy már az összes tank ki van fejlesztve, és a Manticort is megveszem karácsonykor, azt tervezem hogy a korábbi kedvelt tankokat is vissza veszem, amiket eladtam a fejlesztések során. Van jó pár minden tierben. A tank rewards küldiken mindig a garázshelyeket választom, meg sokszor adnak egyet-egyet máskor is, így most is van 21 db szabad helyem a 202 garázsban álló tank mellett.
Ehhez jött volna jól idén is a tavalyi metódus, hogy tier5-ig 100% kedvezmény volt egy-egy tankra, feljebb meg csökkenő, de jelentős.
A 2019-es albumokat most fullozom, kettő már kész, a maradék is meglesz, de jó lett volna nagyobb eséllyel nekimenni az ideieknek is. Nem baj, majd jövőre, hacsak nem csavarnak addig megint valamit az eventen, aminek megvan az esélye.
Nem tudom, hogy kis ládákból esett-e ki tank egyáltalán valaha. Nekem nem rémlik. Pár dísz, meg pár fogyóeszköz, kredit maximum, de semmi komoly ajándék nincs azokban a ládákban. Gyűjtögetni csak a töredékek, albumdíszek miatt érdemes.