banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• okosszöszi26
    Az csak kamu! Én látom, hogy szívat a WG és kb. 25% a győzelmi arányom.

De a viccet félretéve, picsogás következik.

AMX 50 Fos-al kínlódok, jön egy Standard B kijön a domb mögül kb. 250 m-re, célzok, szűkül a kör, erre BAING!
    Célzás nélkül lő és talál, a gütymőt a Fos tetején.
    Azért azt nem olyan egyszerű még célzással sem eltalálni olyan messziről. Legalábbis ha én próbálkozok egy Foson eltalálni, 3-ból 1X sikerül, a másik 2-t az RNG einstandolja.
    Na de menjünk tovább.
    Én még mindig szűkülök, megszólal a beszarásjelző. Hamarabb eltalált, mint ahogy a kislámpa jelezte, hogy észrevett!
    BAING! Jött a második lövés, ugyanúgy eltalálja a gütymőt.
    Nagynehezen beszűkült a célzókör, a tankja orrát célzom, simán keresztülhuggyozom, gondoltam.
    Püff, lőttem egyet.

Lepattant.

RNG barátunk közbeszólt, elvitte a lövedéket a tornya oldalára, kösz bazmeg.

Elkezd tolatni, közben lő egy harmadikat immár mozgás közben, ami természetesen megint eltalálja a gütymőt.
    Mire a másodikat lőhetném, már csak a tank orra látszik a domb mögül, critical hit, és ennyi.
    A kis csörte végeredménye 3:0 az ő javára, én állva totál beszűkülve egy lepattanót értem el nála.
    Jó mi?
    És ez csak egy eset a rengeteg ilyen csodaesemény közül.
    Most már biztos, hogy van valami fajin aimbot, és kellene ez nekem is, csak hogy egyenlők legyenek az esélyek, mert ahogy látom elég sokan használják.
    Vagy én vagyok egy lövedékmágnes.