A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #411006 Köszi.
Most hogy már a Manticore kivételével az összes tízes bent áll a garázsban csak a fun faktor érdekel, és a kredit farmolás, hogy a legénységi könyvekkel húzzam a legénységeket.
Így olyan prém nehéz tankot keresek, amelyik mindenki véleménye szerint jó. A Patriotról is írnak hideget meleget, van aki szidja mint a bokrot.
Nem kapkodom el, ha megjelenik a boltban kötvényért vagy kreditért az IGAZI, akkor megveszem. Pénzt már csak a prémfiókra, és némi aranyra költök a havi basic needs vásárlásával.
Állítólag most az E50M lesz a hónap tankja. Akkor valószínűleg a Panther88-at adják 10 csatára. Tavaly rátettem a karácsonyi kedvezményt a Panther 2-re, és most vissza veszem, mert emlékeim szerint nem volt rossz tank. A kilences megvan, a bértankkal meg a Panther 2 legénységet fogom húzni.
Az Indien-pz-t, meg a Leopard PT A kilencest majd akkor veszem vissza, ha a Leo1 lesz a hónap tankja.
Most arra álltam rá, hogy minden hónapban az aktuális ToT tanknak a 8-9- ese is meglegyen. Kivéve azokat, amiket utáltam.