banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mester61
    Sziasztok!
    Sajnos 59. éves vagyok és első perctől játszom a játékkal, mint öreg béta tesztelő. Sajnos mostanában egyre többször találkozom olyanokkal akik nem tudják elviselni a vereséget és néha még a győzelmet sem mert keresik azt a társat aki miatt nem voltak tökéletesek. Üzenem nekik tökéletes nincs, csak jó és rossz játékos és csak saját magad felelsz a játékodért. Alább majd közlöm a párbeszédet ami nem is párbeszéd csak le idiótáztak.
    Miért kell másokat bántani amikor én ,te és mások sem tökéletesek. Mindenki más és ez ennek a játéknak is a lényege. Tudod ne legyen nagyobb öröme mint, hogy engem bánt, de ma is 32 csatából 21-et nyertem.

Ha meg látná az accomat elélvezne mennyi minden van a 8 év alatt.

Itt van amit írtam:

ambasador71 (15:54:44) idiota
    mester61 (16:49:41) My dear friend!Maybe call me an idiot because I am 59 years old.I hope you reach this age.I love to play and I'm not always perfect, I think as you do.
    mester61 (16:50:28) 0maybe you can apologize