A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #410045 Tudod van egy olyan mondás, hogy változtasd meg azt, amit meg tudsz változtatni, nyugodj bele abba, amit nem tudsz megváltoztatni, és legyen elég tudásod, ismereted, hogy ezeket fel tudd ismerni. 
Az, hogy a WG mit, mikor, és hogy módosít, arról csak nagyon kevés valós információt oszt meg.
Én szerencsés vagyok. Amióta játszok ezzel a játékkal, azóta minden változtatást simán el tudtam fogadni, eddig ezek miatt nem merült fel bennem, hogy abba kéne hagynom. Pedig az összes létező ágat végig toltam, a kínai tízes TD kivételével az összes kifejleszthető tízes tank bent áll a garázsomban. Az is meglesz hamarosan. Soha nem a stat miatt játszottam, hanem kizárólag a játékért, és soha nem frusztrált az, hogy ki tudnak lőni drága lőszerrel. Nekem ez így is örömöt jelentett, és jelent ma is.