banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AJensen
    Nem a gold a probléma, inkább a sok debil, és az, hogy magasabb szintű játékos (+2) már gold-al rohan neked. Lőttem én már tankot gold-al és sima ap lőszerrel is, amikor szar az rng, akkor mindent benyelnek a tankok, de még a papírok is. Sok olyan meccsem van, ahol csak röhögök az rng és az mm butasága miatt.
    Érezni a tankon kezdéskor, hogy nem tudok a csapatnak segíteni, mert a játék megtagadja tőlem.
    Egyébként rohadtul nem kárpótol a játék, mert bedob ezekbe a 3 perces meccsekbe, ahol vagy legyalulnak, vagy rohanok a sebzés után 2 szinttel lejjebb.
    Aranyat használni nem gáz, ha a meccs vége a tét.
    Én mondjuk a top játékosoknál alapból letiltanám a goldot. Játsszon anélkül, ha nem megy, akkor így járt. Esetleg vegye már figyelembe a játék, hogy alap tankkal mész, vagy über-rel.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.07.01. 00:41:49