A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megamax #409070 A béta ido alatt nem is volt benne hogy bármit is fognak változtatni csak azután már basztam rá elolvasni. Akkor olvastam el legeloszor mikor a szuperperzsát nerfelték és csak Gold ban kompenzálták a vásárlókat, még azoklat is akik valódi pénzért vették. Amugy meg a Premium nap az a szolgáltatlás de a premium tankok digitális tartalom. Vagyis ha egy prémuim tankot megváltoztatnak és neked az a válzotás nem tetszik nyugodtan vissza lehet kérni a pénzt csak egy jó ugyvéd kell hozzá (aki vabn annyira elvetelmult hogy anyi pénzért megcsinálja) Ott van a steam , megvettem anno az R6 ot, season pass el játszottam is vele elég sokat tobbet is mint 2 ora. Na ott nem is engedték hogy refundoljam az alapjátékot de a season pas-t simánn refundolhattam. Amugy meg ide a végére leírom megint ha jó nektek hogy nyiltan szemenkop a WG ezzel az uzletpolitikával akkor " End of the story."