banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Megamax
    khm , az uzlet hibájából megváltozott a termék (mondjuk leejtették) jogod van visszakapni a teljes osszeget. Ha 14 napon belul kiderul hogy nem tetszik a termék szintén jogod van mindenféle megmagyarázás nélkul visszakérni a pénzed és nem valami ajándékutalvány formájában. A villanyt is csak béreljuk a szolgáltatótól mégsem orulnétek neki ha 220 V helyett csak 50 V ot kapnál nem? Ott is aláírtad a szerzodést hogy csak bérled. Amugy is nyilt szembekopés a WG tol az ilyen húzás és már túl sokszor eljátszották. Mindegy maradjunk annyiban hogy ha már megdolgozok a pénzemér ami nem csak ugy a fánn terem akkor ha már valamiért fizettem elvárom hogy azt is kapjam. Amugy meg mindegy valamelyik nap beléptem megnézni a játékot hogy mi változott de mikor frontlineban a csapattársak otthagytak a fenében inkább ALT F4 eztem.