A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nemtudommivan #408464 En kv4 -et vettem meg pattintani de alkalmatlan volt . Megvettem a vkp-t gondolvan hogy azzal sztár leszek. Ok hogy papiron jok a pancel meretei csak azt felejtettek el odairni hogy gipszkartonbol keszult. Ezt is olyan szogbol lovik be oldalrol hogy emelgetem az egeret . Hogy ???!!!
En ha kicsit is szogben all már pattogok rola . Az egesz egy mozgo loszerrekesz. Rosszabb mint egy kinai. Ami nagyon jo rajta az a nagy agyu. Atutest tobbnek erzem 220-nal es nagyon pontos. A torony is jol pattint de mondom a test egy banat. Meg valahogy az arty is mindig a test tetejet talalja el es 450-500-akat sebez. Raraktam a szupernehez repeszpancelt de kb mintha egy lapát földet dobtam volna rá. Arty ugyanannyit ad a loszerrekeszt ugyanugy zsinorban ellovik pedig ennek a modulokat is vedeni kellene. 4800 volt a legtobb lepattanom vele ami azert is szanalmas mert soumaval 3800 volt. Menni fordulni nem bir. Most mar megkerdezem it hogy az IS M hasznalhato erre a celra ? Mert azzal neha beallnak ugy hogy pattan rola minden es kong mint a bili amit fakanállal utnek. En a maust biztos nem fogom kihuzni mert nincs turelmem vkp-hez.