A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kancsalborz #407461 Én ezért hanyagolom az utóbbi egy hétben a light-ozást, ezt a részét elég jól művelem a game-nek, SH-n is elég sokat játszottam spottert, de az utóbbi időben az utóbbi két változat történt a csatákban :
1: Vagy hiába spotoltam fel a fél/háromnegyed csapat enemit b@szták lőni őket, ha hülyére jelöltem, "pittyegtem" a térképet akkor is, és azután belém lövöldöztek az utolsónak megmaradt "csapattársaim", meg "fuking nob"-oztak a végén,
2: Ugyanúgy felspotoltam az ellen nagy részét, lőttek is belőle 4-6K sebzést tehát elvégeztem a dolgomat legjobb tudásom szerint, de kikaptunk és azután belém lövöldöztek az utolsónak megmaradt "csapattársaim", meg "fuking nob"-oztak a végén...XD
Valami 3-4-alkalommal csaptak ki saját "csapattagok" az utóbbi időkben, mert elégedetlenek voltak a spot teljesítményemmel, szigorúan 46-48% WR-os kategóriás játékosok természetesen...XD