banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    A böfögés még igen enyhe kifejezés volt a stílus szemléltetésére, amit az idézett hsz-ekben produkáltál, nem értem miért próbálod erőltetni, hogy te vagy az áldozat. Teljesen lényegtelen, hogy miről alkottál véleményt (te ezt így hívod? hmm.), az alapszintű kulturáltság elvárás, mint egyébként az életben általában. Vannak még emberek a topikban, akiknek sok hozzászólásától falra tudok mászni, de rossz szavam sincs rájuk, mert annak ellenére, hogy fárasztónak találom a hsz-eiket, veled ellentétben normális hangnemben képesek azokat előadni. Erről ennyit.

Még egyszer, utoljára: szinte napi rendszerességgel leírod, hogy a játék szar, és nem okoz örömet, másnap valahogy mégis itt vagy megint, és újra elhangzik ez az örökzöld fordulat. Ebből nekem az jön le, hogy a jobb megfontolás ellenére újra meg újra felidegesíted magad egy játékkal, amit nem élvezel, aztán ellátogatsz a nevezett játék topikjába, hogy levezesd a felgyülemlett ideget. Mentálhigiénés szempontból nem tartom egészségesnek, de lelked rajta, azzal idegesíted magad, amivel akarod, ez nem az én dolgom. A topik viszont nem a személyes feszültséglevezető játszószobád, az asztalcsapkodást tessék máshova vinni.

A továbbiakban nem akarok több szót vesztegetni erre, mondtam amit mondtam. Ha továbbra is itt akarsz dühöngeni, a modik (és nem én) majd eldöntik, kulturált fórumozás-e, amit csinálsz. Ha szerintük oké, részemről aztán folytathatod napestig.