banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    "Fantasztikus a jatékélmény :DD Nevetséges szar ez jelen pillanatban :D"

"Hogy a kurva anyámba lehet iylen gameplayt össze hozni ma kb 4:15-re állok vereségekből!! Ezek nem probálják ki a szarkupacukat? És ülnek elégedetten hogy juj de fasza vagy hogy?...."

"És a kretén wargaming megbüntet.... hogy az ő szarkupacuk összerakott 9 babuinnal meg 5 bottal... és akkor mért nem nyerek.....
    Olyan vereségek voltak ma hogy több XP-t kaptam mint a nyertes csapat topja.... pff miféle mocskos idióták ezek.. kétgyermekes lengyel apuka besörözve ... "

"Olyan szinten értelmetlen a cucc hogy azt nem értem mi fasznak játszom egy ekkora retek szarral :D "

Csak az elmúlt egy hét termése. Linkeljek hozzá hsz számot is? Az alpári stílusos kényszerképzetet nem tudom honnan vetted, a te fent idézett megnyilvánulásaiddal ellentétben én az elejétől kulturált stílusban beszélek hozzád, az, hogy nem tetszik amit mondok, nem egyenlő az alpári stílussal. A másik állításod is téves, nem fenyegetőztem egyből moderátorral, erre csak azután került sor, miután még te kérted számon rajtam az állítólagos bunkó stílust. Ha meg már itt tartunk, fenyegetésről nincs szó, csak felvetettem, hogy kérdezzük meg az ő véleményüket is a hozzászólásaidról. Engem még csak nem is kedvelnek, úgyhogy részrehajlással abszolút nem vádolhatók :)