A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kryon #407315 Az XVM sok, a csata szempontjából fontos tényezőt nem vesz figyelembe, így akik túlságosan arra hagyatkoznak a teljesítményük mérésében, azoknak a teljesítménye nem feltétlenül optimális a csata szempontjából. Magyarul nem minden, a győzelem szempontjából kritikus lépés jelenik meg az XVM-ben, és ez fordítva is igaz.
A második felével egyetértek, nekem sem azokkal van bajom, akik a saját teljesítményüket akarják javítani, arra valamennyire én is figyelek, csak én megelégszem egy közepes szinttel, fölötte már a játékélményem rovására menne úgy érzem (felesleges idegeskedés). Ebből a szempontból nekem is csak a beszólogatással van bajom. Mindenkinek megvan a saját játékstílusa, a saját képességei, nem kell azért beszólogatni senkinek sem, mert nem akar vagy nem tud a másik elvárásai szerint játszani.
Ezért lenne jó szerintem, ha mindenki csak a saját statjait látná. Akkor lenne visszajelzés, de az értelmetlen beszólogatás (ami amúgy is legfeljebb csak felidegesíti az alanyt, ha egyáltalán foglalkozik vele) csökkenne.
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2018.12.21. 20:24:08