banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kancsalborz
    Én ezzel nem tudok vitatkozni amit írsz, egyérteműen neked van igazad, már csak azért is, mert az eredményeink azt mutatják, hogy te tudsz alkalmazkodni a játék változásához, én pedig valószínűleg nem, mert ne hidd hogy az egészet a game játék nyakába varrnám, de megjegyzésként csak annyit.
    A WN8,és wr értékeket csak viszonyításként írtam, magam is azt próbáltam érzékeltetni, hogy évekig a statjaim bámulása nélkül igazi "fun playerként" élveztem én is a játékot, éreztem hogy fejlődök, meg van "ráhatásom" a csatákra, és azért van 56%-wr-em, és nem 65, mert sokszor elbaszom, és láttam azt, meg a játék hagyott rá időt hogy megtanuljam hogy miben lehet fejlődni.
    Most meg az van, hogy "amit oszt a MM", oszt kész. Sokszor időm sincs hogy próbáljam, mert vége a meccsnek, azt veszítünk. Lehet hogy az emlékeim megszépülnek, de ennyi nagy különbségű gyors vereséget régen egy fél év alatt "szenvedtem", mint most két hét alatt.
    És nem látom, hogy ezekben mit csinálhatnék jobban, meg hogyan tudnék ezeken fordítani, de ez persze lehet az én játékbeli tudásom hiánya is. :)
    Azt, hogy a játék megváltozása miatt mondjuk már nem tudom hozni azt a szintet mint régen, gond nélkül elfogadnám, meg le is szarom, mert élvezetből játszom a mai napig, azt viszont már kevésbé, hogy egy jobban megírt BOT teljesítményére vagyok képes, talán lehetek annyira önérzetes (mint a rossz játékosok általában...XD ) hogy ezt már kevésbé hiszem. :)