banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Ez nettó marhaság.
    Nekem most sem rosszabb a Wr szerintem.
    Én meg aztán nem úgy játszok hogy hú most nagyon komolyan veszem magam,lófrancot,nálam az első a buli.
    Köpök rá hogy hogyan kell játszani egy tankkal,én úgy játszok vele ahogy épp jólesik,nem azt nézem egy csatában hogy most ezt meg kell nyerni,hanem azt hogy bulizzunk wazze.
    Én nem fogok heavy tankkal hátul dekkolni,ha olyan kedvem van akkor padló gáz wazze és takarodjatok me gyüvöööök.
    Oszt vagy be jön vagy nem,de akkor is jó hecc lesz belőle.
    Tudod milyen jó poén Is7-el 59 kilóméteres sebességgel eltaposni egy skorpiót?
    Én mindig a szórakozást keresem és szarok a statra.
    Ez egy játék,azért van hogy kikapcsolódj és szórakozz.
    Ezért nem tudom megcsinálni vagy féléve a passzív spotos küldit,mert nincs az az isten hogy egy percig nyugton tudjak maradni ha light tankba ülök.
    Ha light tankba ülök akkor nem tudok meg maradni a helyemen,nekem fogócskázni kell az ellenséggel.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.16. 20:14:08