banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kancsalborz
    Nem az a baj Plata, hogy prémiumokkal tolja, hanem hogy a magunkfajta "átlagjózsik" ennyit tudnak hozni ma randomban, a játék utóbbi néhány évben elkövetett "fejlesztései" miatt... :)
    Anno amikor elkezdtem ezt a játékot, úgy tudtam elérni reroll meg minden faszság nélkül az én kis 1700+-os WN8-amat, meg 56%-WR-emet, hogy 90%-ban egyedül játszottam, leszartam akárki "pro-gamer" videóit meg streamjeit, azt sem tudtam hogy vannak, csak úgy tanultam, hogy végignéztem a csatáimat, meg wotwiki, oszt ennyi. Azt hogy mi az az XVM, meg "meta" fingom nem volt, amíg klánba nem léptem, mint kiderült általában a "nem ajánlott" tankokkal játszottam, mert azok tetszettek...
    Na ehhez képest több év tanulás után mostanában 40-45%wr, meg 1000- körüli WN8-at tudok hozni ugyanezen körülmények között, de nyilván csak azért mert öregszem...XD

Én tudom hogy te egy fasza játékos vagy, (ezt most minden él nélkül komolyan mondom), és elismerem hogy te pl. pont az vagy aki felesleges "rinya" nélkül megmutatja hogy kell ma játszani, de sok hozzám hasonló játékosnak meg sajnos ez a tapasztalata, meg ezt az "élményt nyújtja a game az utóbbi években. ;)