A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #406246 Várj,azt írod megnéztétek hogy még működik-e,nem tudom hányan voltatok,talán csak te vagy még páran,de akkor ez azt jelenti hogy a múltban is használtátok ezeket a csalásokat,vagyis feltételezhető hogy ebben a klánban amiben valószínűleg legalább 1 de lehet több fő is volt mindenki csaló volt?
Hogy hányan voltak vannak ebben a klánban azt nem tudhatom.
Hisz régen is csaltatok és még most is működött a csaló program,te írtad.
Bár hogy mi a ragya az a lézer mutató nem tom,ammo trackerről van ötletem mi lehet,de a területi eltávolító megint fura,nekem pont így tetszik a játék,szép erdőkkel mezőkkel virágokkal.War pack az megint homályos.
De akkor érdekes egy klán lehetett ez,csupa csaló volt benne aki azért hagyta abba mert sok a csaló?
Legalább is ha jól értelmezem amit írtál,akkor régen is és most is csupa csaló van vagy volt benne.
Hisz nektek régen is működtek ezek a csítek és ma is működött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.29. 00:43:48