banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Hát mért én magyarázkodjak?
    Most írtad hogy csítet használtál?
    Akkor miről beszélünk?
    Nem tudom mi az a warpack,bár van egy olyan érzésem hogy a warpack az amikor a war hound-om szarik egyet és az a war pack.
    Vagy tévedek?
    Ismerem az ilyen játékosokat akik csít miatt sírnak,igazából csak rossz játékosok,akik nem képesek felismerni hogy nem értenek valamihez és inkább csít miatt sírnak.
    Sok ilyen béna marhát láttam már GTA Online-ban aki azért hisztizik mert nem tud lelőni és god mod-ot használok vagy csaló vagyok.
    Igazából csak béna majom volt aki nem vette észre hogy a passzív mód be van kapcsolva,passzív módban nem lehet harcolni,de nem is tudnak meglőni mert a karaktered anyagtalanná válik.
    Én passzívban szoktam idegesíteni a zsebrambókat,oszt sokszor sikerül kifognom egy fogalmatlan tökfejet,aki azt sem tudja mi az a passzív mód,oszt elkezd csíterezni,én meg jól kiröhögöm és tovább idegesítem.
    Sőt ha olyan ökör hogy nagyon felhúzza magát akkor elcsalom a hajómhoz,az passzívban is agyon lövi.
    Sok ilyen okostojást lehet kifogni,jó hecc amikor a hajód orrában napozol miközben begőzölt ökör a haverjaival meg akar ölni,de passzívban vagy,a hajó automata védelme meg kinyírja őket.
    Egyébként mióta van lézer a WoT-ban?
    Nem fézert akartál írni és STO?

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.29. 00:24:25