A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #404958 Szerintem nem,elég sokat artyztam,főleg amcsival van tapasztalatom,meg angol és francia is,a németet eldobtam asszem panthernél az oroszt meg már sok éve mikor még nem volt ennyire kusza az ág.
Fejből talán su-14-1 és az s51 vagy mi a rosseb nevű van kifejlesztve.
Amerikai arty mindig is volt a garázsomban,most is 2 van,a többit el adtam,csak most azért vettem vissza a franciát mert kell idióta küldikhez,az angol is.
Nekem mindig az amerikai volt a kedvenc amiért halál pontos és precíz lövéseket lehet vele csinálni.
M53 emiatt nagyon szuper,sziklák mögül is kilehet operálni vele az ellenséget.
M40 meg azért jó mert a szikla sem véd meg a területsebzésétől.
Az angolt meg azért bírom mert az meg a hegyek mögé is be tud lőni.
Franciát nem annyira szeretem.kb hetente egyszer le duplázom.
A leges legelső csatám artyval az úgy kezdődött hogy 7 killt szereztem az akkor t2-es amerikai artyval,bétában.
M41-es artyval régen mikor nem T5 volt hanem mit tudom én mi,megöltem a bázison négy t9-10 tankot,ha sok évet visszalapozol szerintem meg is találod.Az első Maus killem m41-el volt.Ugye akkor nem +2 mm volt,hanem lazán ment a +4-5 tier is.Régen járt ide a fórumra valami arty miatt rinyáló alak,az ő kedvéért régen direkt raktam be egy csomó artys képet.