banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lucifer001
    Nekem 34 db 10 es tank van . + 3 ki van húzva , csak akcióban szeretném megvenni . 18.500.000 creditem van rá . 45 db prémium tankom van vegyesen , ebből 9 db tier 8 . Eddig 11 db tier 8 as prémium tankom volt . Jelenleg 15 tankot húzok . ( tier 10 re fel , és a tech treet javítom itt ott ) A 15 tankból amit húzok 9 darab tier 9 . Na a pöcsméregetés megvolt Cirka 20 % ban van volt prémium fiókom ( javarészt kódokból ) . Utóbbi 2 hónapban több volt a szabadidőm , és 1-1 napokat vettem . De a WZ-120-1G hidd el nekem minuszokra képes kijönni ahogyan leírtam . Viszont egy tier 10 es tankkal is lehet bőven pluszos kört menni alap fiókkal . Továbbra is az a véleményem , hogy bőven nem hoznak úgy a prémium tankok mint régen .
    Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2018.10.14. 20:38:17