banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Így pár hónap szünet után látom, hogy a játékosállomány szellemi színvonala nem változott szinte semmit, tisztelet a kivételnek. És itt most nem arra gondolok, hogy valaki rosszul játszik, vagy éppen nagyon rosszul. Ezen én már régen túl vagyok. Hanem arra, hogy továbbra is megy a saját csapat, meg a csapattársak piszkálása. A legtöbb játékos az esetleges gyengébb teljesítményét igyekszik a csapatra, vagy éppen egy konkrét csapattársra fogni. Én már régen nem foglalkozom azzal, ha valaki bénán mozog, vagy útban áll, mert változtatni úgysem tudok rajta. Ilyenkor általában odébb megyek, és nem csesztetem a másikat. Bármi lehet az oka, ha nem úgy mozog, ahogy én elvárom. Lehet, hogy éppen megszakadt a kapcsolata. Velem is megesett, hogy ledobott a szerver, és mire visszajutottam szerencsémre nem lett bajom, de kaptam az ívet az egyik csapattárstól, hogy "super noob IS-7 fu**you". Persze nincsenek illúzióim, de mióta pl. leszedtem az xvm-et, és nem fél percenként a virtuális péniszem méricskélem, még élvezem is a játékot.